Λεύκανση δοντιών για ευαίσθητα δόντια

Εάν έχετε επίγνωση για τα θαμπά, λεκιασμένα δόντια και σας εμποδίζουν να χαμογελάτε πλατιά, η επαγγελματική λεύκανση των δοντιών σας είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής τρόπος για να ανανεώσετε το χαμόγελό σας.

Στην πραγματικότητα, η λεύκανση δοντιών είναι η πιο δημοφιλής διαδικασία αισθητικής οδοντιατρικής, καθώς έχει μεγάλη επίδραση στο χαμόγελό σας, αλλά δεν είναι επεμβατική. Εάν είστε ένας από τους πάνω από 40 εκατομμύρια πάσχοντες από ευαισθησία στα δόντια, ωστόσο, μπορεί να αναρωτιέστε αν είστε υποψήφιος για λεύκανση και θα εμβαθύνουμε σε αυτό σε αυτήν την ανάρτηση.

Οι δοκιμές της ευαισθησίας των δοντιών

Το να έχετε ευαίσθητα δόντια σημαίνει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν τρώτε ή πίνετε πολύ ζεστά, κρύα, ξινά ή γλυκά φαγητά ή όταν πληρώνετε το τίμημα με το να νιώθετε δυσφορία. Μερικές φορές μπορείτε ακόμη και να πάρετε μια ανάσα κρύου αέρα και να υποστείτε τις συνέπειες — ξαφνικό πόνο που μπορεί να πάει κατευθείαν στις νευρικές απολήξεις των δοντιών σας.

Τι γίνεται όμως αν τα δόντια σας έχουν αποχρωματιστεί από σκούρα αναψυκτικά, κρασί, καφέ και τσάι και τροφές όπως μούρα, σάλτσα ντομάτας και πολύχρωμες καραμέλες; Καλά νέα: Αυτό εξακολουθεί να μην σας αποκλείει από το να κάνετε επαγγελματικά λεύκανση των δοντιών σας. απλά θέλετε να επιλέξετε προσεκτικά τη θεραπεία λεύκανσης στο ιατρείο.

Λεύκανση για ευαίσθητα δόντια

Διαπίστωσε ότι είναι η πλατφόρμα θεραπείας που προσφέρει τα περισσότερα οφέλη στους ασθενείς, όπως:

Συνδυάζει τζελ υπεροξειδίου του υδρογόνου με υπεριώδη ακτινοβολία για να καθαρίσει τους λεκέδες
Ευκολία εφαρμογής
Συντομία της θεραπείας στο γραφείο, χάρη στο γεγονός ότι δεν απαιτείται ανάμειξη συστατικών
Κατάλληλο για τους περισσότερους ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με ευαίσθητα δόντια
Ασφαλές για το σμάλτο σας
Η μόνη θεραπεία λεύκανσης που αντιμετωπίζει ειδικά την ευαισθησία μετά τη θεραπεία
Τα αποτελέσματα μπορούν να διατηρηθούν μεταξύ των θεραπειών με προϊόντα στο σπίτι

Στη συνέχεια χρησιμοποιεί ειδικά εργαλεία και βαμβάκι για να διασφαλίσει ότι τα δόντια σας είναι προσβάσιμα και τα ούλα και τα μάγουλά σας προστατεύονται. Το επόμενο βήμα του Dr. Saeghi είναι να εφαρμόζει το ειδικά διαμορφωμένο τζελ λεύκανσης σε γύρους ενώ κάνει περιοδικά σύντομα διαλείμματα. Εν τω μεταξύ, φροντίζουμε να νιώθετε άνετα και να απαντώνται όλες οι ερωτήσεις σας.